Capçalera / Header

El Bàsquet Benigànim ja ha començat la temporada 2021/2022 amb l'ESCOLA i el projecte BENIBÀSQUET

 Els equips séniors masculí i femení estan en plena pretemporada i han participat en la Lliga Valenciana.



Després d'una temporada passada, la 2020/2021 tan extranya i difícil per a totes i tots i en la que vam aconseguir organitzar i promocionar el bàsquet base en la nostra població, tocava recollir els fruits del treball ben fet en forma d'inscripcions de xiquetes i xiquets. Estem molt contents perquè les famílies han confiat amb el nostre projecte i ja els tenim botant la pilota i passant-ho d'allò més bé al Pavelló Esportiu Municipal de Benigànim.


Torna la il·lusió per anar al bàsquet, per jugar partits els caps de setmana i conéixer altres xiquetes i xiquets que comparteixen la mateixa il·lusió. Torna eixe vincle especial entre els entrenadors, que són grans treballadors incansables disposats a acompanyar-los, ensenyar-los, animar-los i recolzar-los i, com no, tornen les mares i familiars, que són una peça fonamental en qualsevol escola. Podem estar ben orgullosos d'haver començat la temporada amb l'energia i entusiasme d'unes famílies que ens ajuden a seguir endavant en la formació del seus fills i filles.


Però per tal d'oferir una formació de bàsquet en un poble com Benigànim, hem d'anar més allà i continuar amb el projecte Benibàsquet, un projecte que ja ens acompanya des del començament de l'escola i del club i que preten crear afició en els pobles del voltant a través de l'escola.


I els equips séniors ja han conclòs la seua participació en la Lliga Valenciana 2021 de la mà del nou entrenador Rafa Martínez, que ja porta uns quants anys entrenant en clubs com el CB Genovés o San Pedro Moixent. Des d'ací li donem la benvinguda i li dessitgem molts èxits.