Capçalera / Header

El CB Benigànim Sénior s'estrena a casa davant el Bàsquet Banyeres

Ja tenim ací una temporada per al CB Benigànim Sénior Masculí que després de salvar la categoria la temporada passada a Primera Zonal, ha decidit competir en Segona i tractar de fer una gran temporada amb desplaçaments, pot ser, un poc més curts.


L'equip respecte a la temporada passada ha canviat bastant amb importants baixes però també amb grans incorporacions. En la banqueta ens alegra tindre, de nou, a l'alabaidenc Abel Ferri, que es mostra il·lusionat amb l'equip després dels bons resultats de pretemporada.

Convocats: Frank, Miguel, Santana, Cristian, Julen, Guarner, Matt, Paco, Oscar, Vicent i les dos noves incorporacions: Carlos, primer any de sénior i provinent del Júnior Mtnez Valls i Marcos provinent del Sénior CB Albaida.


El primer rival serà el Bàsquet Banyeres amb qui ja vam coincidir fa algunes temporades. El Bàsquet Banyeres sembla un equip molt jove i també renovat si ens fixem en la foto que tenen al seu Facebook.

L'escorta Rubén Santana ho veu així:

"Pretemporada positiva, 3 partits 3 victories davant Vallada, Alberic B i Canals, pero això no ha de ser un referent ja que demà comença la realitat, destacar que els nous jugadors han encaixat molt bé amb la família que ja tenim construida temps enrere, incorporem cares mítiques com la de Migue "the answer", gent jove com Carlos o Guarner i gent amb tables com Marcos, ara només queda començar amb passió i paciència i segur que el coach Abel ens trau el millor de cadascú de nosaltres"


Des del club, animem a tots els aficionats a acostar-se al pavelló per a veure l'estrena del nostre CLUB BÀSQUET BENIGÀNIM.

Info: Abel i Santana
Foto: CBB