Capçalera / Header

Frank Pérez Bataller renova com a jugador Sénior

El jugador beniganí format a la nostra escola també serà membre de la Junta Directiva del club.

Coneix un poc qui és Frank a l'entrevista que li hem fet:

Hola Frank, com estàs?

Què estàs fent actualment? (treballes, estudies…).


Frank: Actualment estic en el paro però estava treballant en la Cooperativa de Bèlgida i per a la próxima temporada de fruta compten amb mi, a més, també estic matriculat per al pròxim curs al grau mitjà d'Emergències Sanitàries a Xàtiva.


Ens ajudes a conéixer la teua biografia esportiva?

Frank: No recorde els anys exactament pero si que vaig estar en Infantil i Cadet, també vaig estar federat al Club de Tenis de Benigànim i en Febrer del 2017 vaig tornar al Senior a 1a zonal fins a dia de hui.


Comencem l’entrevista:


1. Recordes com vas descobrir el bàsquet?


Frank: Si, va ser en l’escola. Recorde que vam jugar i erem molts xiquets, em va agradar molt ja que era algo diferent i divertit, de fet, al comentar-li-ho a mon pare ell em va dir que ell també era aficionat a l'NBA. I fins dia de hui els dos compartim aquesta afició.


2. A quina edat vas començar a jugar a bàsquet? Quins records guardes d’aquells primers dies d’entrenaments?


Frank:

Als 10-11 anys si no em falla la memoria. Recorde molts nervis però també ganes d'aprendre i de conèixer als companys ja que alguns eren 1 any majors i tenia “por” de parlar amb ells.


3. Quin va ser el teu primer entrenador?


Frank: Va ser Ximo el meu primer entrenador


4. Actualment en quin equip jugues i quina posició ocupes?


Frank: La temporada passada vaig jugar al Calafrut Basquet Benigànim i ocupava la posició d’Aler.


5. Què és el que més t’agrada del teu club?


Frank: El que més m’agrada del Club es el bon ambient que hi ha entre tots, m’encanta poder estar envoltat de gent i que hi hagen rises i bones paraules.


6. Dins el món de la cistella, quins són els teus objectius?


Frank: Els meus objectius son els de sempre, millorar jo de manera individual i també intentar fer millor als meus companys ajudant en el que puga.


7. Quin és el teu equip de bàsquet favorit? I quin/s jugadors/es són els que més t’agraden?


Frank: El meu equip favorit es el València Bàsquet, ja que és l’equip de la terreta i apart te algo que atrapa a l’aficionat a viure els partits d’una manera intensa.


8. A banda del bàsquet, quins altres esports t’agraden i sols seguir?


Frank: Jo sóc aficionat a tots els esports, pero en general els que més seguisc són el Pàdel i la NFL.


9. T’agrada llegir? Quin és l’últim llibre que has llegit?


Frank: M’agrada llegir pero no ho faig molt a sovint, de fet m’agradaria aplicar-me més en aquest aspecte. L'últim llibre que he llegit és “Martes con mi viejo profesor” ja que me'l va recomanar un professor de Filosofía al que aprecie molt i que sincerament em va fer canviar el punt de vista de moltes coses, jo el recomane llegir, ja que és un llibre molt interessant.


Molt bé Frank, prenem nota.

10. T’agrada el cinema? Quina és l’última pel·lícula que has vist? I quina és la teua pel·lícula favorita?


Frank: M’encanta veure pel·lícules, preferisc quedar-me en casa veient una peli que eixir a pegar una volta els dissabtes, l'última que he vist ha sigut “El lado bueno de las cosas” i em pareix una peli de 10. Tinc moltes pelis/sagues favorites, com Harry Potter, el Señor de los anillos, el Hobbit, los Juegos del hambre, pero sense cap dubte la TOP 1 es “GLADIATOR”.


11. Qué li diries a un xiquet/a que està començant en el món del bàsquet?


Frank: Que no tinga por per provar, que jugue i sobretot que es divertisca i ho passe bé. si compleix açò últim, ja ho té tot.


12. És la primera vegada que col·labores en la web? Què és el que més t’agrada de les reds socials?


Frank: Sí, és la primera vegada que colabore a la web i sincerament m’ha agradat molt compartir opinions i temps ja que ens dóna visibilitat als jugadors i ens dóna facilitat per a mostrar-nos tal i com som. Moltes gràcies.


Frank, gràcies a tu per participar a la web i per haver-nos dedicat el teu temps. Ja et coneixem un poc més. Esperem les teues aportacions quan tingues temps i et desitgem molta sort en el futur.