Capçalera / Header

El GranIdea Bàsquet Benigànim tanca l'any 2020 amb victòria davant el Martínez Valls d'Ontinyent

L'equip de Jose Muñoz va saber competir bé davant un gran rival en un partit molt igualat.

L'entrenador ens ha comentat:

Molt bon básquet el vist este dissabte al Pavelló de Benigànim on ja teníem en les grades a la nostra afició en totes les mesures de seguretat contra el virus.

Ens visitava en el derbi comarcal l'Eset Ontinet "B", que no ens va posar les coses gens fàcils, gran partit dels dos equips que va fer per moments disfrutar a l'afició.

Una gran defensa i prou encertats aquesta vegada de cara el aro van fer que tinguérem la cinquena victòria.

Parcials: 1 quart: 19-18; 2 quart: 18-14, Primer temps: 37-32; 3 quart: 18-17; 4 quart: 17-12, Segon temps: 35-29, Final. GranIdea C.B.Beniganim-72 Eset Ontinet B-61

Alineació: Óscar 4p.,Andreu 1p.,Valentin 1p.,Rubén S. 13p.,Pablo V. 3p. 1 triple, Alex M. 6p. 1 triple, Paco 3p.,Joan 12p.,Alex D. 6p. 1 triple,Pablo S. 25p. No va jugar per lessió Miguel. Destacar la participació en l'anotació de tot l'equip.

El nou aler de l'equip, Pablo Vercher ens comentava:

Va ser un partidàs dels dos equips, vam eixir en moltes ganes de guanyar els dos equips, però nosaltres volíem guanyar l'últim partit de l'any ja que jugàvem en casa i sabíem que podíem acabar l'any per dalt de la classsificació i aixina va ser!!

A nivell personal estic molt agust al club i en aquest equip encara més.

Disfrutem del bàsquet!!

L'equip tanca l'any amb un balanç molt positiu en l'estrena d'aquesta exigent categoria Preferent, donant una alegria als espectadors que van poder veure en directe l'encontre.